• تاریخ انتشار : 1404/02/23 - 06:42
  • بازدید : 17
  • تعداد بازدید : 17
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

چند توصیه غذایی به زائران سفر حج

چند توصیه غذایی به زائران سفر حج

 

در ایام حج از نوشیدن آب کافی غافل نشوید.

 

از مصرف غذاهای سرخ‌کرده، پرادویه و گوشت‌های فرآوری‌شده پرهیز کنید.

 

 تعریق زیاد موجب از دست رفتن آب، سدیم، پتاسیم و منیزیم در بدن می‌شود که خطر گرمازدگی و گرفتگی عضلات را افزایش می‌دهد.

 

سردرد، سرگیجه، تهوع، کاهش ادرار و ضربان قلب بالا از جمله نشانه‌های گرمازدگی است.

 

تغییر رژیم غذایی، مصرف غذاهای ناآشنا و کم‌آبی، ممکن است منجر به یبوست، اسهال یا مسمومیت غذایی شود.

 

آب خنک (نه یخ!) به همراه چند قطره آبلیموی تازه، کمبود الکترولیت‌ها را جبران خواهد کرد.

 

دوغ کم‌نمک خانگی منبع غنی کلسیم و پروبیوتیک و شربت‌های طبیعی مانند خاکشیر، تخم‌شربتی یا عرق‌نعنا با عسل برای بدن خنک‌کننده و ضدعطش است./ پرهیز از مصرف نوشابه‌های گازدار، قهوه و چای پررنگ

 

مصرف میوه‌ها و سبزیجات از کم آبی و یبوست پیشگیری می‌کند.

 

 

┈┈••✾• •✾••┈┈

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

┈┈••✾• •✾••┈┈

  • گروه خبری : مراکز بهداشتی,مدیریت,شهرستان پیشوا,عمومی,آرشیو ,یاهویی
  • کد خبر : 155969
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن