• تاریخ انتشار : 1404/01/06 - 12:21
  • بازدید : 11
  • تعداد بازدید : 11
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان

تشدید بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان شهرستان پیشوا؛ روز سه شنبه ۵ فروردین ماه ۱۴۰۴ کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت در راستای ارتقای سطح سلامت و ایمنی مواد غذایی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی از جمله نانوایی‌ها، رستوران‌ها، اغذیه‌فروشی‌ها و آجیل فروشی ها بازرسی به عمل آوردند. 

 

در این بازرسی‌ها، کنترل و نظارت دقیقی بر کیفیت مواد غذایی عرضه‌شده، رعایت اصول بهداشتی در فرآیند تولید و توزیع، و همچنین شرایط نگهداری مواد غذایی انجام شد. هدف از این اقدامات، اطمینان از سلامت مواد غذایی و جلوگیری از عرضه محصولات غیراستاندارد و فاسد به شهروندان است.  

 

شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا از شهروندان درخواست می کند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراتب را از طریق سامانه‌های اطلاع‌رسانی از جمله ۱۹۰ به مسئولان مربوطه گزارش دهند.

 

همچنین آموزش و دعوت از متصدیان و مراجعین برای پیوستن به پویش "نه به تصادف" و نصب پوسترهای مرتبط انجام شد.

 

┈┈••✾• •✾••┈┈

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

┈┈••✾• •✾••┈┈

  • گروه خبری : مراکز بهداشتی,مدیریت,شهرستان پیشوا,عمومی,آرشیو ,یاهویی
  • کد خبر : 153983
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن