روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
آموزش سلامت / چه غذاهایی باعث تپش قلب میشوند؟

#آموزش_سلامت
❤چه غذاهایی باعث تپش قلب میشوند؟
تپش قلب ممکن است در هر زمانی اتفاق بیفتد، از جمله بعد از غذا خوردن یا در حین غذا خوردن. اگرچه تپش قلب میتواند ترسناک به نظر برسد، اما معمولاً خطرناک نیست. ممکن است بعد از خوردن برخی مواد غذایی، متوجه ضربان قلب خود شوید یا ممکن است ضربان قلب خود را در گلو، گردن یا قفسه سینه احساس کنید. معمولا این نوع تپش قلب بیضرر است و میتواند به دلیل جویدن، بلعیدن و فرآیند گوارش یا به دلیل موادی که میخورید ایجاد شود.
غذاهایی که ممکن است باعث تپش قلب شوند عبارتند از:
غذاهای شیرین و پر کربوهیدرات: این غذاها میتوانند سطح قند خون را، به ویژه در افرادی که قند خون پایین )هیپوگلیسمی) دارند، افزایش دهند و باعث ایجاد تپش قلب شوند.
غذاهای با سدیم بالا: غذاهای فرآوری شده یا کنسرو شده حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند و معمولا پس از مصرف در فرد ایجاد تپش قلب میکنند.
غذاهای تند: این گروه غذایی نیز میتوانند باعث سوزش معده و گاهی اوقات تپش سریع قلب شوند.
#انعکاس_سلامت |
#شبکه_بهداشت_و_درمان_پیشوا