روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
پیام های تغذیه ای در ارتباط با نمک

✅ پیام های تغذیه ای در ارتباط با نمک
_سرسفره از نمکدان استفاده نکنیم.
_غذاهای کنسرو شده و بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده و آماده دارای مقادیر زیادی نمک هستند، بهتر است مصرف این گونه مواد غذایی را محدود کنیم.
_برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در تهیه غذاها به جای نمک از سبزی های تازه، سیر، لیموترش، آب نارنج، آویشن، شوید و ... استفاده کنیم.
_برای پیشگیری از افزایش فشارخون، مصرف نمک را کاهش دهید.
_نمک کم مصرف کنید، ولی برای همان مقدار کم باید از نمک یددار استفاده کنید.
_نمک یددار را در ظرف های سربسته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید تا ید موجود در آن از بین نرود.
_ذائقه کودکان را از اوایل زندگی به غذای کم نمک عادت دهید.
_به غذای کودک زیر یکسال نمک اضافه نکنید تا ذائقه او به غذاهای شور عادت نکند.
_در افرادی که در طول زندگی خود غذاهای شور و پرنمک مصرف کرده اند شانس افزایش خون بیشتر است.
_مصرف زیاد نمک از مهمترین عوامل افزایش فشارخون است. نمک کم مصرف کنید.
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
نظر