• تاریخ انتشار : 1403/08/06 - 11:30
  • بازدید : 21
  • تعداد بازدید : 20
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

نکات طلایی در نگهداری نان

نکات طلایی در نگهداری نان

 

برای پیشگیری از ضایعات نان، به اندازه نیاز نان خریداری و مصرف کنیم.

 

بسته‌بندی نان پس از خنک شدن کامل صورت گیرد.

 

┈┈••✾• •✾••┈┈

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

┈┈••✾• •✾••┈┈

  • گروه خبری : مراکز بهداشتی,مدیریت,شهرستان پیشوا,عمومی,آرشیو ,یاهویی
  • کد خبر : 148272
کلید واژه

تصویر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن