روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
جلسه آموزشی و توجیهی روش های پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای پرندگان

جلسه آموزشی و توجیهی روش های پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای پرندگان
به گزارش روابط عمومی؛ در راستای تقویت نظام مراقبت آنفلونزا به ویژه آنفلونزای پرندگان و لزوم آشنایی مطالب آموزشی به منظور بازآموزی و نوآموزی و همچنین اطلاع رسانی عمومی، جلسه ای با حضور پزشکان و مراقبین سلامت روز دوشنبه مورخ ۶ آذر به همت واحد بیماریهای واگیر در سالن جلسات شبکه بهداشت برگزار شد.
در این جلسه توصیه های بهداشتی درخصوص آنفلونزای پرندگان و سلامت مواد غذایی توسط خانم کاشی کارشناس واحد بیماری های واگیر داده شد.
���� از جمله موارد توصیه شده:
_هیچ نوع از فرآورده های گوشتی پرندگان و تخم مرغ بصورت خام و یا نیم پز استفاده نشود.
_غذاهای پخته نگهداری شده قبل از مصرف در دمای بالاتر از ۶۰ درجه سانتیگراد گرم شود.
_تخم مرغ را تا سفت شدن کامل زرده و سفیده آن باید پخت.
_طبخ گوشت پرندگان بصورت آب پز بجای سرخ و کباب کردن مطمئن ترین راه می باشد.
_از مصرف تخم مرغ های شکسته خودداری شود.
نظر