روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
جلسه آموزشی قوانین و مقررات ویژه متصدیان نانوایی های شهرستان پیشوا

جلسه آموزشی قوانین و مقررات ویژه متصدیان نانوایی های شهرستان پیشوا
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پیشوا؛ روز دوشنبه ۲۵ دی ماه ۱۴۰۲ پیرو جلسه کارگروه فرعی شورای آرد و نان جلسه آموزشی و توجیهی قوانین و دستورالعمل های بهداشتی و سایر ادارات نظارتی شهرستان با حضور متصدیان نانوایی ها، رئیس اتحادیه نانوایان، رئیس اتاق اصناف و مسئول بازرسی جهاد کشاورزی در محل سالن همایش شبکه بهداشت و درمان پیشوا برگزار گردید.
در ابتدای این جلسه دکتر عباسی ضمن خیر مقدم به حاضرین، اظهار داشت: نان به عنوان قوت اصلی و غالب عموم مردم بسیار حائز اهمیت می باشد و بههمین دلیل نظارت به کار خبازها تا وضعیت مورد قبول در نانواییها به صورت مستمر از سوی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان پیشوا، در سطح شهرستان ادامه دارد.
همچنین باتوجه به اینکه حفظ بهداشت و سلامت جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است، بیشکآموزش
و نظارت برعملکرد نانواییها تضمین کننده سلامت و کیفیت نان خواهد بود و به نوعی سلامت جامعه در گروه سلامت نان تولیدی است.
در ادامه بهجتی مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت پیرامون بهداشت نان و میزان مصرف نمک در نان و همچنین عدم استفاده از جوش شیرین و مضرات مصرف آن و رعایت بهداشت فردی، نحوه شستن دست ها و ... مطالبی عنوان کرد و آموزش های لازم را در این خصوص ارائه داد.
همچنین در ادامه جلسه کلایی رییس اتاق اصناف و کاشانی نماینده جهاد به عنوان سخنران جلسه آموزشی مطالبی عنوان کردند.
نظر