• تاریخ انتشار : 1403/04/20 - 08:07
  • بازدید : 64
  • تعداد بازدید : 60
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

اطلاعیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا در مورد رعایت موازین بهداشتی و تهیه و توزیع نذورات ماه محرم و ایام عزاداری سیدالشهداء (ع)

 

اطلاعیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا در مورد رعایت موازین بهداشتی و تهیه و توزیع نذورات ماه محرم و ایام عزاداری سیدالشهداء )ع(

 

ضمن عرض تسلیت ماه محرم و ایام عزاداری سیدالشهداء )ع)به اطلاع می رساند که عدم رعایت موازین بهداشتی در تهیه و توزیع نذورات می توان احتمال بروز بیماریهای مرتبط با آب و غذا به ویژه بیماریهای عفونی روده ای را افزایش دهد.

 

لذا موارد ذیل جهت حفظ سلامت عزاداران توصیه می گردد.

 

۱_در صورت پخت و پز بایستی هرگونه پخت و پز در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد.

 

۲_کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا باید دارای کارت بهداشت معتبر بوده و رعایت بهداشت فردی(استفاده از ماسک و دستکش) در هنگام ارائه خدمت ضروری است.

۳_مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه می گردد از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزارت متبوع است استفاده شود.

 

۴_از فراورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی استفاده شود.

 

۵_ از نمکهای بسته بندی ید دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو در تهیه و پخت غذا، برنج استفاده شود.

 

۶_ در تهیه غذا از روغن های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده شود.

 

۷_ از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود.

 

۸_ از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی)حداکثر دو ساعت) خودداری گردد؛ در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته زیر 4 درجه سانتی گراد یا در بالای 63

درجه سانتی گراد روی شمعک گاز نگهداری تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر 63 درجه نرسد.

 

۹_ از بسته بندی غذا بیش از دوساعت قبل از مصرف خود داری شود. بعضا"هیئت ها و توزیع کننده های نذورات غذا را چند ساعت قبل از مصرف به اشتباه بسته بندی می کنند که اینکار باعث به خطر افتادن سلامت عزاداران می شود.

 

۱۰_ از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود.

 

۱۱_ با نصب تابلوها و یا اطلاعیه ممنوعیت استعمال دخانیات اطلاع رسانی شود.

 

۱۲_ از آب آشامیدنی سالم استفاده گردد.

 

۱۳_ در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع مواد غذایی گرم از ظروف یکبارمصرف مناسب دارای مجوز از غذا و دارو با اولویت ظروف برپایهگیاهی استفاده شود.

 

۱۴_ استفاده از ظروف یکبار مصرف فاقد مجوز و مشخصات و همچنین ظروف پلی استایرنی ظروف پلاستیکی شفاف و نازک در توزیع نوشیدنی گرم و غذای پخته شده خود داری گردد.

 

۱۵_ ضمن رعایت نظافت، شستشو و گندزدایی مستمر سرویس های بهداشتی نسبت به نصب سیستم لوله کشی مایع دستشویی و یا نصب جای مایع محتوی مایع دستشویی اقدام گردد.

 

۱۶_ پسماند های تولید شده به صورت بهداشتی جمع آوری، انتقال و دفع گردد. بویژه در کنار هر ایستگاه صلواتی سطل یا کیسه جهت جمع آوری مرتب ظروف و لیوان های یکبار مصرف استفاده شده نگهداری شود.

 

 

گروه مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

 

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

  • گروه خبری : مراکز بهداشتی,مدیریت,شهرستان پیشوا,عمومی,آرشیو ,گزارش هفتگی بهداشت محیط,گزارش هفتگی آموزش بهداشت ,گزارش هفتگی واحد بیماریها,یاهویی
  • کد خبر : 144339
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن