• تاریخ انتشار : 1402/11/08 - 12:53
  • بازدید : 105
  • تعداد بازدید : 104
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

پیام های تغذیه ای در ارتباط با نمک

 

پیام های تغذیه ای در ارتباط با نمک

 

_سرسفره از نمکدان استفاده نکنیم.

 

_غذاهای کنسرو شده و بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده و آماده دارای مقادیر زیادی نمک هستند، بهتر است مصرف این گونه مواد غذایی را محدود کنیم.

 

_برای بهبود طعم غذا و کاهش مصرف نمک در تهیه غذاها به جای نمک از سبزی های تازه، سیر، لیموترش، آب نارنج، آویشن، شوید و ... استفاده کنیم.

 

_برای پیشگیری از افزایش فشارخون، مصرف نمک را کاهش دهید.

 

_نمک کم مصرف کنید، ولی برای همان مقدار کم باید از نمک یددار استفاده کنید.

 

_نمک یددار را در ظرف های سربسته و دور از نور و رطوبت نگهداری کنید تا ید موجود در آن از بین نرود.

 

_ذائقه کودکان را از اوایل زندگی به غذای کم نمک عادت دهید.

 

_به غذای کودک زیر یکسال نمک اضافه نکنید تا ذائقه او به غذاهای شور عادت نکند.

 

_در افرادی که در طول زندگی خود غذاهای شور و پرنمک مصرف کرده اند شانس افزایش خون بیشتر است.

 

_مصرف زیاد نمک از مهمترین عوامل افزایش فشارخون است. نمک کم مصرف کنید.

 

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

  • گروه خبری : گروه های مطالب,مراکز بهداشتی,بهداشت,درمان,مدیریت,انفورماتیک,شهرستان پیشوا,عمومی,گسترش,آرشیو ,گزارش هفتگی بهداشت محیط,گزارش هفتگی بهداشت حرفه ای,گزارش هفتگی بهداشت مدارس,گزارش هفتگی بهداشت خانواده,گزارش هفتگی آموزش بهداشت ,بیماریها,گسترش,گزارش هفتگی واحد گسترش,گزارش هفتگی واحد بیماریها,پزشکان,تغذیه,بهداشت روان,عملکرد سامانه سیب,پزشکان,تغذیه,بهداشت روان,یاهویی,گزارش هفتگی واحد غذا ودارو,گزارش واحد نظارت بر درمان
  • کد خبر : 138266
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن