• تاریخ انتشار : 1402/09/09 - 11:32
  • بازدید : 115
  • تعداد بازدید : 112
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

جلسه آموزشی و توجیهی روش های پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای پرندگان

جلسه آموزشی و توجیهی روش های پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای پرندگان

 

به گزارش روابط عمومی؛ در راستای تقویت نظام مراقبت آنفلونزا به ویژه آنفلونزای پرندگان و لزوم آشنایی مطالب آموزشی به منظور بازآموزی و نوآموزی و همچنین اطلاع رسانی عمومی، جلسه ای با حضور پزشکان و مراقبین سلامت روز دوشنبه مورخ ۶ آذر به همت واحد بیماریهای واگیر در سالن جلسات شبکه بهداشت برگزار شد.

 

در این جلسه توصیه های بهداشتی درخصوص آنفلونزای پرندگان و سلامت مواد غذایی توسط خانم کاشی کارشناس واحد بیماری های واگیر داده شد.

 

���� از جمله موارد توصیه شده:

_هیچ نوع از فرآورده های گوشتی پرندگان و تخم مرغ بصورت خام و یا نیم پز استفاده نشود.

_غذاهای پخته نگهداری شده قبل از مصرف در دمای بالاتر از ۶۰ درجه سانتیگراد گرم شود.

_تخم مرغ را تا سفت شدن کامل زرده و سفیده آن باید پخت.

_طبخ گوشت پرندگان بصورت آب پز بجای سرخ و کباب کردن مطمئن ترین راه می باشد.

_از مصرف تخم مرغ های شکسته خودداری شود.

  • گروه خبری : مراکز بهداشتی,بهداشت,درمان,مدیریت,شهرستان پیشوا,عمومی,آرشیو ,گزارش هفتگی واحد بیماریها,یاهویی
  • کد خبر : 135637
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن