• تاریخ انتشار : 1402/10/30 - 11:27
  • بازدید : 109
  • تعداد بازدید : 107
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

جلسه آموزشی قوانین و مقررات ویژه متصدیان نانوایی های شهرستان پیشوا

جلسه آموزشی قوانین و مقررات ویژه متصدیان نانوایی های شهرستان پیشوا

 

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان پیشوا؛ روز دوشنبه ۲۵ دی ماه ۱۴۰۲ پیرو جلسه کارگروه فرعی شورای آرد و نان جلسه آموزشی و توجیهی قوانین و دستورالعمل های بهداشتی و سایر ادارات نظارتی  شهرستان با حضور متصدیان نانوایی ها، رئیس اتحادیه نانوایان، رئیس اتاق اصناف و مسئول بازرسی جهاد کشاورزی در محل سالن همایش شبکه بهداشت و درمان پیشوا برگزار گردید.

 

در ابتدای این جلسه دکتر عباسی ضمن خیر مقدم به حاضرین، اظهار داشت: نان به عنوان قوت اصلی و غالب عموم مردم بسیار حائز اهمیت می باشد و بههمین دلیل نظارت به کار خبازها تا وضعیت مورد قبول در نانواییها به صورت مستمر از سوی واحد بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان پیشوا، در سطح شهرستان ادامه دارد.

همچنین باتوجه به اینکه حفظ بهداشت و سلامت جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است، بی‌‌شکآموزش

و نظارت برعملکرد نانواییها تضمین کننده سلامت و کیفیت نان خواهد بود و به نوعی سلامت جامعه در گروه سلامت نان تولیدی است.

 

در ادامه بهجتی مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت پیرامون بهداشت نان و میزان مصرف نمک در نان و همچنین عدم استفاده از جوش شیرین و مضرات مصرف آن و رعایت بهداشت فردی، نحوه شستن دست ها و ... مطالبی عنوان کرد و آموزش های لازم را در این خصوص ارائه داد.

 

همچنین در ادامه جلسه کلایی رییس اتاق اصناف و کاشانی نماینده جهاد به عنوان سخنران جلسه آموزشی مطالبی عنوان کردند.

  • گروه خبری : مراکز بهداشتی,بهداشت,درمان,مدیریت,شهرستان پیشوا,عمومی,آرشیو ,گزارش هفتگی بهداشت محیط,یاهویی
  • کد خبر : 137903
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن