• تاریخ انتشار : 1404/04/11 - 12:17
  • بازدید : 5
  • تعداد بازدید : 5
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

شرایط بهداشتی توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر

فرارسیدن ماه محرم الحرام تسلیت باد.

 

شرایط بهداشتی توزیع نذورات و اطعام دهی در مراسم عزاداری محرم و صفر

 

 در صورت پخت و پز بایستی هر گونه پخت و پز در مکان هایی با شرایط بهداشتی صورت پذیرد .

 

برای کلیه افراد درگیر در توزیع آب و غذا داشتن کارت بهداشت و رعایت بهداشت فردی در هنگام ارائه خدمت ضروری است.

 

مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و توصیه می گردد از مواد غذایی مشمول بسته بندی که مورد تایید وزارت بهداشت است استفاده شود .

 

از فرآورده های خام دامی با کشتار مجاز و یا بسته بندی شده که مورد تایید وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی است استفاده شود .

 

ذبح و قربانی در جلوی هیئت انجام نشود.

 

از نمک های بسته بندی ید دار تصفیه شده دارای مجوز ساخت از سازمان غذا ودارو در تهیه و پخت غذا و برنج استفاده شود .

 

در تهیه غذا از روغن های دارای مجوز ساخت از سازمان غذا و دارو با ترانس پایین استفاده شود .

 

از ظروف مناسب در آشپزی استفاده شود.

 

از نگهداری مواد غذایی پخته شده در دمای محیط به مدت طولانی (حداکثر دو ساعت) خودداری گردد. در صورت الزام به نگهداری بیشتر از دو ساعت، باید مواد غذایی پخته در زیر 4درجه سانتی گراد یا در بالای 63 درجه سانتی گراد (روی شمعک گاز) نگهداری تا درجه حرارت ماده غذایی به زیر 63درجه نرسد.

 

از بسته بندی غذا بیش از دوساعت قبل از مصرف خودداری شود. ( بعضاً هیئت ها و نذر دهنده ها غذا را چند ساعت قبل از مصرف عزاداران بسته بندی می کنند که این کار باعث به خطر افتادن سلامت عزاداران می شود.)

 

از نگهداری مواد غذایی خام و پخته شده در مجاورت هم در داخل یخچال و یا سردخانه خودداری شود.

 

از آب آشامیدنی سالم استفاده گردد.

 

در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف برای توزیع مواد غذایی گرم، از ظروف یکبار مصرف مناسب دارای مجوز از غذا و دارو استفاده شود.

 

از ظروف یکبار مصرف فاقد مجوز و مشخصات و همچنین ظروف پلی استایرنی (ظروف پلاستیکی شفاف و نازک) در توزیع نوشیدنی گرم و غذای پخته شده استفاده نشود.

 

از توزیع آب، شربت و یا شیر فاقد بسته بندی در بین دسته های عزاداری و یا در مراسم جداً خودداری گردد.

 

ضمن رعایت نظافت، شستشو و گندزدایی مستمر سرویس های بهداشتی و نصب سیستم لوله کشی مایع دستشویی و یا نصب جای مایع محتوی مایع دستشویی اقدام گردد.

 

پسماند های تولید شده به صورت بهداشتی جمع آوری، انتقال و دفع گردد. بویژه در کنار هر ایستگاه صلواتی سطل یا کیسه جهت جمع آوری مرتب ظروف و لیوان های یکبار مصرف استفاده شده نگهداری شود.

 

با نصب تابلوها و یا اطلاعیه ممنوعیت استعمال دخانیات و جمع آوری زیر سیگاری ها، از استعمال مواد دخانی در محل های مسقف خودداری گردد.

 

#اتحاد_ملّی

#انتقام_ملّی

#تیم_ملّی_سلامت

#تا_آخرین_نفس_برای_ایران

 

 

━━━◈❖✿❖◈━━━━━

 

۰۸ تیر ماه ۱۴۰۴

روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

  • گروه خبری : مراکز بهداشتی,مدیریت,شهرستان پیشوا,عمومی,آرشیو ,یاهویی
  • کد خبر : 158078
کلید واژه

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن