روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
آشنایی با نشانگرهای تغذیهای

#آموزش_سلامت
����آشنایی با نشانگرهای تغذیهای
����توجه به نشانگرهای رنگی تغذیهای محصولات غذایی برای انتخاب محصولات مناسبتر کمک میکند. بنابراین همهٔ افراد هنگام خرید باید به برچسب محصولات غذایی که با سه رنگ سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شدهاند، دقت کنند.
����برچسب محصولات حاوی مقادیر زیاد قند، نمک، چربی، اسید چرب ترانس و انرژی با رنگ قرمز مشخص شدند که باید مصرف این مواد غذایی محدود شود. طبق توصیهٔ سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم )یک قاشق چایخوری(و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است.
❌ این میزان نمک شامل نمکهای پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و… نیز میشود که باید مورد توجه قرار گیرد.
#انعکاس_سلامت
نظر