روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
توصیههایی برای زائران اربعین حسینی/تغذیۀ سالم در مسیر اربعین
#آموزش_سلامت
توصیههایی برای زائران اربعین حسینی
تغذیۀ سالم در مسیر اربعین
به نکات زیر دقت داشته باشید:
☑از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه به ویژه پنیر، کره و شیر محلی که بهصورت فله هستند خودداری کنید و از لبنیاتهایی که دارای بستهبندی بهداشتی هستند استفاده کنید.
☑از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگزده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند، خودداری کنید.
☑غذاهای پختهشده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یکبار نباید گرم شود. از نگهداری غذای پخته شده برای وعدههای بعدی پرهیز شود و غذای مانده به هیچوجه حتی پس از گرم شدن، خورده نشود.
☑سعی کنید به جای مصرف تخممرغ نیمرو، تخممرغ آبپز و سفت شده مصرف کنید که هم هضم بهتری دارد و هم امکان آلودگی آن کمتر است.
☑مواد غذایی ملین مثل انجیر، آلو و .. برای جلوگیری از یبوست به همراه خود داشته باشید.
☑درطول راه، به عنوان تنقلات، مقداری اجیل مثل نخودچی، کشمش، خرما، توت خشک، انجیر خشک، انواعی از مغزهایی که بستهبندی بهداشتی دارند و لیمو ترش بههمراه داشته باشید.
☑به دلیل گرمی هوا از مصرف غذاهای حاوی نمک زیاد خودداری کنید چراکه مصرف نمک زیاد باعث افزایش تشنگی و از دستدهی آب بدن میشود و میتواند شما را مستعد گرمازدگی کند.
☑برای پیشگیری از گرمازدگی از شربتهای خاکشیر و تخم شربتی که توسط موکبهاییکهموازین
بهداشتی را رعایت میکنند، تهیه و میل کنید.
#انعکاس_سلامت |
#شبکه_بهداشت_و_درمان_پیشوا
#روابط_عمومی_شبکه_بهداشت_و_درمان_پیشوا