• تاریخ انتشار : 1403/05/27 - 07:22
  • بازدید : 49
  • تعداد بازدید : 47
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

توصیه‌هایی برای زائران اربعین حسینی/تغذیۀ سالم در مسیر اربعین

 

#آموزش_سلامت

 

توصیههایی برای زائران اربعین حسینی

 

تغذیۀ سالم در مسیر اربعین

 

به نکات زیر دقت داشته باشید:

 

☑از مصرف لبنیات غیرپاستوریزه به ویژه پنیر، کره و شیر محلی که بهصورت فله هستند خودداری کنید و از لبنیاتهایی که دارای بستهبندی بهداشتی هستند استفاده کنید.

 

☑از مصرف کنسروهای بادکرده، زنگزده، سوراخ شده و کنسروهایی که مواد داخل آن بوی نامطبوع دارند، خودداری کنید.

 

☑غذاهای پختهشده نباید بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری شود و بیشتر از یکبار نباید گرم شود. از نگهداری غذای پخته شده برای وعدههای بعدی پرهیز شود و غذای مانده به هیچوجه حتی پس از گرم شدن، خورده نشود.

 

☑سعی کنید به جای مصرف تخممرغ نیمرو، تخممرغ آبپز و سفت شده مصرف کنید که هم هضم بهتری دارد و هم امکان آلودگی آن کمتر است.

 

☑مواد غذایی ملین مثل انجیر، آلو و .. برای جلوگیری از یبوست به همراه خود داشته باشید.

 

☑درطول راه، به عنوان تنقلات، مقداری اجیل مثل نخودچی، کشمش، خرما، توت خشک، انجیر خشک، انواعی از مغزهایی که بستهبندی بهداشتی دارند و لیمو ترش بههمراه داشته باشید.

 

☑به دلیل گرمی هوا از مصرف غذاهای حاوی نمک زیاد خودداری کنید چراکه مصرف نمک زیاد باعث افزایش تشنگی و از دستدهی آب بدن میشود و میتواند شما را مستعد گرمازدگی کند.

 

☑برای پیشگیری از گرمازدگی از شربتهای خاکشیر و تخم شربتی که توسط موکبهاییکهموازین

بهداشتی را رعایت میکنند، تهیه و میل کنید.

 

#انعکاس_سلامت |

#شبکه_بهداشت_و_درمان_پیشوا

#روابط_عمومی_شبکه_بهداشت_و_درمان_پیشوا

  • گروه خبری : مدیریت,شهرستان پیشوا,عمومی,آرشیو ,یاهویی
  • کد خبر : 145279
کلید واژه
متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن