• تاریخ انتشار : 1402/09/19 - 09:47
  • بازدید : 115
  • تعداد بازدید : 115
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا

آشنایی با نشان‌گرهای تغذیه‌ای

 

#آموزش_سلامت

 

����آشنایی با نشانگرهای تغذیهای

 

����توجه به نشانگرهای رنگی تغذیهای محصولات غذایی برای انتخاب محصولات مناسبتر کمک میکند. بنابراین همهٔ افراد هنگام خرید باید به برچسب محصولات غذایی که با سه رنگ سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شدهاند، دقت کنند.

 

����برچسب محصولات حاوی مقادیر زیاد قند، نمک، چربی، اسید چرب ترانس و انرژی با رنگ قرمز مشخص شدند که باید مصرف این مواد غذایی محدود شود. طبق توصیهٔ سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم )یک قاشق چایخوری(و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است.

 

❌ این میزان نمک شامل نمکهای پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی ونیز میشود که باید مورد توجه قرار گیرد.

 

 

#انعکاس_سلامت

  • گروه خبری : مراکز بهداشتی,بهداشت,درمان,مدیریت,شهرستان پیشوا,عمومی,آرشیو ,یاهویی,گزارش هفتگی واحد غذا ودارو
  • کد خبر : 136101
کلید واژه

تصویر

نظرات

0 تعداد نظرات

نظر

متن استاتیک شماره 39 موجود نیست
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن